به گزارش "ورزش 24"، حسین عبدی سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران در مصاحبه کوتاه پس از پایان دیدار برابر برزیل که با پیروزی 3 بر 2 نوجوانان ایرانی همراه شد، اینطور حرفهایش را با تشکر از تمام کسانی که به تیم کمک کردند، آغاز کرد: از همه تشکر میکنم. از مردم اندونزی که کنار تیم بودند و از تیم ما حمایت کردند. هنوز چیزی تمام نشده. تیم فوقالعادهای بود و ما مجبور بودیم که چندین کلک استفاده کنیم تا آنها را جلو بکشیم.
او ادامه داد: مقابل برزیل دو هیچ عقب بودن و 3 بر 2 کردن خیلی سخت بود نگه داشتن این پیروزی سختتر. تبریک میگویم به تمام آنهایی که به ما کمک کردند و تبریک میگویم به تمام آنهایی که به ما کمک نکردند.
عبدی در بخش دیگری از صحبتهایش از مردم اندونزی تشکر کرد و از آنها خواست در بازیهای بعدی هم کنار تیم ایران باشند: امیدوارم بازیهای بعد هم مردم دلنشین اندونزی ما را تشویق کنند تا ما با برتری آن مسابقه را هم پشت سر بگذاریم.

سرمربی تیم نوجوانان ایران میگوید چندین حربه را برای بازگشت به مسابقه و شکست برزیل استفاده کرده است.
نظر شما