ورزشگاه تختی تهران

بازی تیم‌های نیروی زمینی و شناورسازی قشم به دلیل قطعی برق بخشی از ورزشگاه، متوقف شد.

به گزارش "ورزش ۲۴"، امروز ورزشگاه تختی تهران میزبان اولین بازی از هفته هشتم رقابت‌های لیگ یک بود. دیداری که بین دو تیم نیروی زمینی تهران و شناورسازی قشم برگزار می‌شد. بازی تا لحظات پایانی با یک گل به سود میزبان در جریان بود تا اینکه قبل از پایان وقت‌ قانونی، نورافکن ضلع شمالی ورزشگاه از کار افتاد.

این مساله باعث شد تا سمت دروازه نیروی زمینی تاریک شود و داور هم بالاجبار بازی را متوقف کند. این توقف ادامه داشت تا اینکه بعد از حدود ۱۰ دقیقه، داور تصمیم گرفت بازی را از سر بگیرد و به بازیکنان دو تیم هم اعلام کرد که بازی با دراپ‌بال شروع می‌شود اما این مساله با اعتراض نیمکت شناورسازی همراه شد و این اعتراض مانع ازسرگیری دوباره مسابقه شد.

در نهایت بعد از ۲۳ دقیقه توقف، با روشن شدن نورافکن‌ها، شرایط ادامه این مسابقه فراهم شد.

2246971

2246973

2246972

در حالی که از ابتدای فصل، ایرادات زیادی از سوی بازیکنان و مربیان به چمن ورزشگاه تختی گرفته شده بود، حالا قطع برق این ورزشگاه به یکی دیگر از مشکلات این ورزشگاه تبدیل شده است.

اواخر اسفند سال گذشته بود که علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان تهران اعلام کرده بود با تخصیص بودجه ۳۵ میلیارد تومانی، ورزشگاه تختی به چرخه میزبانی بازگشته و حتی به باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس نیز میزبانی در این ورزشگاه پیشنهاد شده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha