کد خبر: 4463
۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
جامعه ورزش

جامعه ورزش و جوانان ایران اقدامات تروریستی روزهای اخیر دشمنان ایران را محکوم کرده و از راهپیمایی مردمی ۲۲ دی حمایت کردند.

به گزارش "ورزش ۲۴" و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
در حالی که دشمنان ایران اسلامی در جنگ ناجوانمردانه ای دوازده روزه ناکام شدند و اتحاد مقدس ملت، زمینه ساز پیروزی بزرگ را برای کشورمان به ارمغان آورد، استکبار جهانی و در راس آن رئیس جمهور متوهم و تمامیت خواه آمریکا نقشه ای دیگری را ترسیم کردند تا به زعم خود، بار دیگر مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرند.

در این بین که دولت وفاق با اندیشه های مهم و موثر، تلاش وافری را با هدف کاهش مشکلات مردم همراه با اقدامات اصلاحی آغاز کرده است، برخی با سوءاستفاده از شرایط موجود، بستری برای آشوب ها و اغتشاشات خیابانی بوجود آوردند.

این شرایط فرصتی را برای دست نشانده های دشمنان این مرز و بوم برای ابراز وجود و راضی کردن اربابان خود پدید آورد از همین رو خسارت به اموال عمومی، آتش کشیدن مغازه ها، فروشگاه ها، تخریب بانکها و ادارات، ماشین‌های اورژانس و فرو ریختن سقف مساجد و خانه های شخصی و همچنین به خاک و خون کشیدن تعدادی از هموطنان بیگناه و برخی حافظان امنیت، تنها بخشی از اقدامات غیر انسانی بود که چهره های شهرهای کشورمان را مخدوش، تیره و تار کرد.

آنچه در شبهای گذشته با محوریت اغتشاشگران که حتی برخی از آنها مسلح بودند، رخ داد؛ آشوب، اخلال، برهم زدن نظم عمومی و خسارات فراوان به سرمایه‌های این ملت بود که از سوی جامعه ورزش و جوانان ایران اسلامی محکوم است و بار دیگر تاکید می‌کنیم که مردم و مسئولان با اتحاد، انسجام و همدلی و رویکرد ایستادگی در رویارویی با دشمنان خبیث این نظام، مقتدرانه از کیان مملکت دفاع خواهند کرد و شکست دشمن باز هم حتمی است.
از همه مهمتر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در سالگرد قیام خونین ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم، فصل الخطاب قرار داده و توصیه معظم له برای حفظ اتحاد را به گوش جان می پذیریم و همچون ولی امر مسلمین معتقدیم همانند رضاخان و دیگر مستکبران که در اوج غرور نابود شدند، ترامپ نیز سرنگون خواهد شد.

جامعه ورزش و جوانان همچون رهبر فرزانه انقلاب معتقد است که ترامپ به جای زیاده گویی ها در حمایت از مردم ایران، بهتر است کشور خود را اداره و فراموش نکند که در جنگ دوازده روزه مسبب ریختن خون بیش از هزار شهید در ایران اسلامی شد.
بر همین اساس جامعه ورزش و جوانان ایران اسلامی، متشکل از وزارت ورزش و جوانان، کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک، فدراسیونها، نخبگان، قهرمانان، مربیان، پیشکسوتان، داوران، هواداران و مدیران ورزشی اقدامات تروریستی، آشوبگرانه و خرابکارانه ی ایادی استکبار و دست نشانده‌ی دشمنان ایران را که موجب تخریب اماکن عمومی و اموال شخصی شد و حتی اقدام به کشته سازی کردند تا امنیت کشور را تیره جلوه دهند، محکوم کرده و همچنان پای ارزشهای نظام ایستاده و زیاده خواهی دشمنان را خیالی باطل دانسته و با عزت و اقتدار به مسیر روشن ایران اسلامی با وحدت و همدلی ادامه خواهد داد و با توکل بر خدا باز هم بر دشمنان غلبه خواهیم کرد.

از همین رو راهپیمایی فردا ۲۲ دی ماه را در سراسر کشور، ضمن احترام به مطالبات اقتصادی و معیشتی مردم، میدانی مهم برای محکومیت اغتشاشگران تروریستی قلمداد میکنیم و این فرصت را مغتنم شمرده و عشق به کشور عزیزمان ایران را طنین انداز کرده و در صفوف منظم و پرشور راهپیمایی های مردمی در سراسر جغرافیای گسترده ایران عزیز، پرچم‌های پرافتخار کشورمان را به اهتزاز درآورده و ندای عزت و اقتدار را سر میدهیم و با شور و شعور سرشار از وطن دوستی، وفاق و همدلی را عینیت می‌بخشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha