فرد البرز 

اولین بازی بدون گل نیم‌فصل دوم لیگ یک در کرج رقم خورد.

به گزارش "ورزش ۲۴"، تیم‌های فرد البرز و شناورسازی قشم در شرایطی مقابل هم قرار گرفتند که در این بازی از هفته هجدهم لیگ یک به سه امتیاز نیاز داشتند. با این حال، شرایط جوی طوری پیش رفت که روی کیفیت مسابقه نیز تاثیر گذاشت و اجازه نداد دو تیم آنچه برایش تمرین کرده بودند را پیاده کنند.

در نیمه اول، دو تیم بیشتر روی دروازه یکدیگر حاضر شدند. این روند در نیمه دوم هم ادامه داشت اما با توجه به بارش برف که از نیمه اول شروع شد و رفته رفته سطح زمین را به طور کامل پوشاند، گردش توپ و طراحی حملات سخت شد.

با این حال، شاگردان فرشاد پیوس در چند صحنه معدود به خوبی توپ را تا درون محوطه جریمه میزبان پیش بردند اما در زدن ضربه آخر دقت لازم را نداشتند. تیم فرد هم قدر معدود فرصت‌هایش را ندانست تا پایان کار با نتیجه تساوی بدون گل همراه باشد. نتیجه‌ای که برای شناورسازی اصلا خوب نیست چرا که با توجه به برد نوشهری‌ها و یک بازی بیشتر نسبت به گچسارانی‌ها، احتمالا کارش برای قرار از منطقه سقوط سخت‌تر خواهد شد.

2330100

فعلا تیم فرد البرز با ۲۳ امتیاز در رده هشتم و شناورسازی با ۱۵ امتیاز در رده شانزدهم جدول رده‌بندی قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha