حمله تروریستی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران اعلام کرد: حملات تروریستی رژیم صهیونیستی و آمریکا در استان ۵۷ شهید(تجمیع آمار هلال احمر و اورژانس) برجای گذاشته است.

به گزارش ورزش ۲۴، شاهین فتحی روز یکشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، اظهار کرد: مجموع تهاجم و حملات دشمن طی ۲۴ ساعت گذشته در استان تهران ۶۰ مورد بوده که براساس گزارش فعالیت جمعیت هلال احمر و سازمان اورژانس منجر به شهادت ۵۷ نفر در استان شده است.

وی با بیان اینکه استان تهران در موضوع امدادرسانی و مدیریت بحران به پنج پهنه عملیاتی تقسیم و تجهیز شده است، افزود: هماهنگی‌های لازم با سازمان امداد و نجات برای حضور و استقرار نیروی استان‌ معین ه منطقه در صورت نیاز، انجام شده است. فتحی ادامه داد: در حال حاضر ۳۷۹ امدادگر عملیاتی در قالب تیم‌های آواربرداری، جست‌وجو و نجات در پهنه‌های ۵ گانه شهر تهران مستقر شده اند و ۳۵۰ نیروی دیگر نیز در سطح شهرستان‌های استان تهران فعالیت می کنند،

وی تصریح کرد: این ظرفیت افزون بر نیروهای کشیک و عوامل پایگاه‌های امدادی است. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران همچنین از فعالیت نیروها در دو سایت خبر داد و گفت: برنامه ریزی عملیات امدادی در مجموعه فرماندهی سپاه و پژوهشگاه صنعت نفت (غرب تهران) نیز با تعیین و استقرار نیروها انجام شده است. وی افزود: نیروهای امدادی در پژوهشگاه صنعت نفت حضور دارند که البته تاکنون حمله و یا حادثه ای دراین محدوده رخ نداده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha