فرشید باقری فولاد

باشگاه فولاد خوزستان با حکم تعیین وضعیت باید مبلغی در حدود ۹ میلیارد تومان به مس رفسنجان پرداخت کند.

به گزارش "ورزش ۲۴"، باشگاه فولاد خوزستان در نیم فصل لیگ بیست و چهارم در ازای پرداخت مبلغی به عنوان رضایتنامه فرشید باقری هافبک باتجربه را از مس رفسنجان جذب کرد. بخش اعظمی از پول رضایت‌نامه مذکور از سوی فولادی‌ها پرداخت نشده و به همین خاطر مسی‌ها اقدام به شکایت کرده بودند.

حالا با گذشت مدتی طولانی از این انتقال کمیته تعیین وضعیت حکم خود را در این خصوص صادر کرده و رای به محکومیت سنگین باشگاه فولاد خوزستان داده است؛ مبلغی در حدود ۹ میلیارد تومان.

در حکم تعیین وضعیت آمده است: «در پی شکایت باشگاه مس رفسنجان از باشگاه فولاد خوزستان و فرشید باقری، باشگاه فولاد خوزستان به پرداخت مبلغ ۸۵ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳ میلیارد و ۲۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به سایر خواسته های خواهان صرف نظر از ماهیت دعوی و براساس استرداد برخی خواسته ها و عدم پرداخت هزینه دادرسی خواسته دیگر، قرار رد صادر کرد.

این در حالی است که در پی حملات تجاوزگرایانه صهیونی- آمریکایی به کارخانه فولاد خوزستان، باشگاه ورزشی تحت پوشش این شرکت از نظر مالی در شرایطی بحرانی قرار گرفته و بی‌شک محکومیت ۹ میلیاردی جدید هم دردی دیگر برای مدیران این باشگاه خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha