کد خبر: 4889
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۰
شهربابک

در فاصله ده روز تا ازسرگیری رقابت‌های لیگ یک، نام صدرنشین تغییر کرد.

به گزارش "ورزش ۲۴"، قرار است از روز ۲۴ اردیبهشت رقابت‌های لیگ یک وارد هفته بیست و چهارم خود شده تا به صورت رسمی بعد از وقفه طولانی از سر گرفته شود. این درحالی است که در مدت حدود ده روز باقی‌مانده تا شروع مسابقات با حکم کمیته استیناف، نام تیم صدرنشین تغییر کرد.

تیم فوتبال مس شهربابک که در اوایل فصل جاری به دلیل عدم دریافت مجوز حرفه ای از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به کسر سه امتیاز محکوم شده بود، بعد از رفع ایرادات و اعتراض به این رأی خواهان بازگشت امتیازات شده بود.

امروز نیز رای کمیته استیناف در مورد این پرونده اعلام و سه امتیاز کسر شده به اندوخته های مس اضافه شد تا نماینده شهربابک از ۲۳ بازی با ۴۷ امتیاز به صدر جدول لیگ یک صعود کنند.

2447507

قاسم شهبا پیش از این به خبرنگار ما گفته بود هدفش نه تنها صعود، بلکه قهرمانی است و حالا شاگرداش این شانس را دارند تا در ادامه رقابتها، با کسب امتیازات لازم و حفظ صدرنشینی به لیگ برتر صعود کنند.

مس شهربابک در هفته بیست و چهارم مسابقات در دربی مسی‌ها میهمان مس کرمان است.

2327555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha