کد خبر: 3873
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸
لوئیس کاسترو

سرمربی پرتغالی الوصل می‌گوید که بازیکنان این تیم باعث شدند بازی برابر استقلال ساده به نظر برسد.

به گزارش "ورزش ۲۴"، لوئیس کاسترو، سرمربی الوصل، از پیروزی پرگل تیمش مقابل استقلال ایران با نتیجه ۷ بر ۱ ابراز خوشحالی کرد و تأکید داشت که «بازی آسان نبود»؛ هرچند این نتیجه، بزرگ‌ترین برد تاریخ باشگاه‌های امارات مقابل نمایندگان ایران به شمار می‌رود.

کاسترو در نشست خبری پس از مسابقه گفت: «بازیکنان باعث شدند بازی ساده به نظر برسد، چون با تمرکز بالا بازی کردند. به آن‌ها بابت عملکردشان تبریک می‌گویم، این برد بزرگ را کاملاً شایسته بودند.»

او افزود: «پیروزی با هفت گل به این معنا نیست که مسابقه آسان بوده؛ ما با نهایت جدیت کار کردیم و تلاش و قدرت بازیکنان دلیل این نتیجه پرگل بود.»

او ادامه داد: «در خانه آرامش داشتیم و خیلی خوب بازی کردیم. از تماشاگران بابت حمایتی که از بازیکنان داشتند سپاسگزارم. واقعاً به تیمم افتخار می‌کنم و خوشحالم که شروع مسیر آسیایی ما با چنین روحیه بالایی همراه شد.»

سرمربی پرتغالی همچنین تأکید کرد: «تمرکز ما روی تمام رقابت‌های داخلی است، اما در کنار آن برای قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا ۲ هم می‌جنگیم.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha