کد خبر: 4629
۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
امیرعلی صادقی

وینگر سابق استقلال در نخستین بازی برای آلومینیوم فاصله کمی تا گلزنی داشت.

به گزارش "ورزش ۲۴"، زمانی که آلومینیوم برای زدن گل تساوی مقابل پیکان تلاش می‌کرد و با حملات همه جانبه به دنبال باز کردن دروازه بود، سید مجتبی حسینی با تعویض‌های هجومی سعی در تغییر روند بازی داشت که امیرعلی صادقی هم یکی از تغییرات او بود.

امیرعلی صادقی که پس از چهار سال حضور در استقلال تهران، در تابستان گذشته راهی استقلال خوزستان شد و در نیم‌فصل به آلومینیوم اراک پیوست، در نخستین حضورش در زمین برای ایرالکو پرتلاش ظاهر شد که فاصله کمی هم تا گلزنی داشت.

این وینگر ۲۵ ساله بلافاصله پس از حضور در زمین برای آلومینیوم در سه موقعیت خطرناک می‌توانست دروازه پیکان را باز کند که فرصت‌ها یکی پس از دیگری تبدیل به گل نشدند و یک ضربه تماشایی او هم به تیرک خورد.

2430032

2430033

صادقی که انگیزه زیادی برای خودنمایی در آلومینیوم دارد، در کنار قرار گرفتن در سه موقعیت عالی گلزنی، فاصله اندک با باز کردن دروازه پیکان داشت، اما ضربه ایستگاهی او از سمت راست زمین در لحظات پایانی به تیرک افقی اصابت کرد تا زیباترین گل هفته ثبت نشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha