به گزارش "ورزش ۲۴"، روز گذشته بود که فدراسیون فوتبال در خبری به آسیب های شدید به مرکز ملی فوتبال اشاره شد؛ مرکزی که بخش های زیادی از فدراسیون فوتبال را در خود دارد و مورد استفاده ورزشکاران و مسئولان فوتبالی است.
امروز گزارشی از خسارات وارد شده به مرکز ملی فوتبال منتشر شده که نشان میدهد بخش های زیادی از آن دچار آسیب شده است.


علاوه بر آسیب به سردر ورود و اتاقک نگهبانی این مرکز، بخش های زیادی از مهمانسرای شهید رضایی مجد(هتل آکادمی) ، سازمان لیگ فوتسال، سالن تمرینی تیم ملی فوتسال، مجموعه بدنسازی و رختکن های فوتسال، مرکز پزشکی ایفمارک، مجموعه ورزشی پِک و... دچار خسارات شدید شدند.





مرکز ملی فوتبال که امکانات بسیار خوبی برای اهالی فوتبال دارد، همان جایی است که ساختمان جدید فدراسیون فوتبال در آن در حال احداث است و حالا با حملات تجاوزگرایانه رژیم صهیونیستی و آمریکا دچار آسیب شدید شده است.











نظر شما