کد خبر: 5055
۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۳
تیم ملی

ملی‌پوشان فوتبال ایران در بدو ورود به تیخوانا مورد استقبال هواداران‌شان قرار گرفتند.

به گزارش "ورزش ۲۴"، کاروان تیم ملی فوتبال ایران با نام «میناب ۱۶۸»، ساعتی قبل از آنتالیا به تیخوانا مکزیک رسید که علی‌رغم حضور سحرگاهی در این شهر، ب استقبال هواداران مواجه شد.

حدود ۲۰۰ هوادار تیم ملی که شامل ایرانی‌های حاضر در مکزیک و بومیان تیخوانا می‌شدند، با در دست داشتن پرچم ایران، در بیرون از فرودگاه در خیابان به استقبال شاگردان امیر قلعه‌نویی آمدند تا از همین ابتدا به حمایت از آنها بپردازند.

2458306

مراحل ورود اعضای تیم ملی ایران پس از فرود در پرواز، توسط نمایندگان پلیس مرزی مکزیک انجام گرفت و بازیکنان هم با استقبال نسبتا خوبی وارد شهر تیخوانا شدند.

تعداد زیادی از رسانه‌های بین‌المللی و محلی حاضر در تیخوانا در فرودگاه، خیابان‌های اطراف فرودگاه و ورودی هتل تیم ملی مستقر بودند و لحظات ورود تیم ایران را مخابره کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha